Siamo online da



ULTIMI COMMENTI

LE RICETTE PIU' LETTE

I VIDEO PIU' VISTI

AREA RISERVATA

cronache di gusto

Direzione, redazione
ed amministrazione:
Via Giuseppe Alessi, 44
(ex via Autonomia Siciliana)
90143 Palermo
Tel. +39 091 336915
Cronache di Gusto
autorizzazione
del tribunale di Palermo
numero 9 del 26-04-07

Cronache di Gusto
è iscritta al Roc
(Registro degli Operatori
di Comunicazione)
col numero 32897

Editoriale De Gustibus Italia
P.IVA 05540860821

Fabrizio Carrera
direttore responsabile

Coordinamento:
Giorgio Vaiana

Collaboratori
Andrea Busalacchi
Andrea Camaschella
Marina V. Carrera
Sofia Catalano
Roberto Chifari
Lorella Di Giovanni

Maria Giulia Franco
Annalucia Galeone
Cristina Gambarini
Federica Genovese
Costanza Gravina
Clarissa Iraci

Francesca Landolina
Federico Latteri
Bianca Mazzinghi
Clara Minissale
Fiammetta Parodi
Geraldine Pedrotti
Stefania Petrotta
Michele Pizzillo
Fabiola Pulieri
Enzo Raneri
Mauro Ricci
Marco Sciarrini
Maristella Vita
Manuela Zanni

Concessionaria
per la pubblicità
Publisette
Via Catania, 14
90141 Palermo
tel 0917302750
info@publisette.it

COOKIE POLICY
PRIVACY POLICY
INFORMATIVA PRIVACY

Pubblicato in La guida il 26 Settembre 2019
di C.d.G.

Click here to purchase it 

The new Etna Wine Guide is available. For the fourth consecutive year, Cronache di Gusto edits the most complete publication in the world dedicated to the wines of the Volcano. 

The 2019/2020 edition expands the number of reviewed wineries, now 105, twenty-one more than last year's Guide. Also in this edition texts are in Italian and in English. The list of must-have wines (read here all the labels) includes as many as 27 white and red wines that represent the true excellence of Etna to drink. The guide contains also a wide space describing the characteristics of the most recent vintages, restaurants, delicatessens and hotels, in order to provide a complete map for winelovers, professionals and all the curious and gourmands who will reach Etna attracted by wine.

Also this year the guide was edited by Fabrizio Carrera and Federico Latteri in collaboration with Marina V. Carrera, Veronica Laguardia, Francesca Landolina, Geraldine Pedrotti, Federica Raccuglia and Giorgio Vaiana. The guide costs 15 euros and can be purchased online by clicking here. Delivery costs are five euros for shipping in Italy and twelve euros for shipping abroad.


Aggiungi commento


Codice di sicurezza
Aggiorna

FLASH NEWS

LE RICETTE DEGLI CHEF

Antonio Zaccardi

Pashà Ristorante

Conversano (Ba)

3) Animelle, fagiolini e tartufo

SITI AMICI
WINE POWER LIST 2019
GUIDA AI VINI DELL'ETNA

LE GRANDI VERTICALI

Copyright © 2007-2020 cronachedigusto.it. Tutti i diritti riservati. Powered by Visioni©
La riproduzione totale o parziale di tutti i contenuti, testi, foto e video, in qualunque forma, su qualsiasi supporto e con qualunque mezzo è proibita.

Search